Spil 12 String Guitar for begyndere

De 12 streng guitar er en type guitar, som du behøver at vide, hvordan man spiller. 12 strygeguitarer er akustiske instrumenter med længere strenge end almindelige 6-strengede guitarer. De tolv streng guitar er tilgængelig i mange tunings. Den sædvanlige tuning af et tolvstrenget instrument er som følger:

6. streng E

5. Streng – A

Fjerde streng – D

3. streng: G

2. streng (B)

1. streng – E

En tolv streng guitar svarer til en violin eller cello. Denne type pluk kaldes arpeggios. Du kan vælge de tolv strenge med fingrene eller en pind. Nogle arkiver har højre hånd fingre fra venstre hånd, som kan bruges til at spille arpeggios. Almindelige vilkår for venstrehåndet fingerplukning omfatter Plectrum.

Lad os se på, hvordan man spiller arpeggios på 12 strenge guitarer. Placer din venstre håndflade på halsen. Placer derefter enden af tommelfingeren på E-strengen. Hvis du vil høre lyden, skal du vælge E-strengen. Husk at dreje tommelfingeren, så du kan gå videre til andre noter. Lyden er ikke den samme som noten.

Du kan mestre kunsten at bekymre 12 streng guitar arpeggios ved at øve. Det er vigtigt at etablere din rytme. Dette er muligt, hvis du bruger en metronom. Michael Bloomfield, en kandidatstuderende, skabt en “apersic” kursus for 12 streng guitarer. Han gik til Los Angeles Teaching Company. Dette kursus henvender sig til mere avancerede studerende. Du vil lære at bruge det til at skabe og udforske forskellige måder at spille guitar på.

Du undrer dig måske over, hvorfor 12-strenget guitar er sværere at lære end 6-streng rækkevidde. Det skyldes, at placeringen af frets er vigtigere på 12-strenget guitar. Her er et eksempel på, hvordan nakke og guitar krop skal formes. Sørg for, at nakken er lige, og at skuldrene og maven er på linje. Dette vil give dig mulighed for at slappe lidt af og komme videre med kunsten at spille din guitar. Du vil lære standard notation, som bruges til at komponere sange samt high-end musik for bedre klingende orkestrale instrumenter. Området basguitar er et andet low-end instrument, som du kan udforske.

12 strengeinstrumenter er dog relativt nye, og der er ikke et sæt retningslinjer for, hvordan man træner musikere. Derfor skal du lære at spille hvert stykke en efter en. Ethvert stykke musik, du prøver på 12-strenget guitar, skal være let at forstå. Schottky-tilstandene er begyndelsen på versene i et stykke. En tilstand er den komplette 12 noter, gentages en oktav lavere. Den mest slående tilstand er Weekly. De 12 streng guitar er let at mestre, hvis du kender alle dens skalaer.

Du har en masse muligheder for de 12 streng guitar. Disse tilstande giver mange muligheder. Her er nogle eksempler. Spil en fret på guitaren eller en åben streng, og spil derefter tilstande i rækkefølge. Prøv det med forskellige position bånd. Spil noten E på den første fret. Så lyt til, hvordan det lyder. Derefter skal du spille noten E, første ærgre sig og tune dit A til den note. Voila! Du spiller nu en af dine mest kendte vægte.

Bluesskalaen kan fungere som udgangspunkt i dine studier. Du kan også lære enkelt note slikker som du studerer blues. Du kan manipulere skalaer for at skabe akkord progressioner og breakups. Tilføj nogle kørsler eller passager i dine slikker, og du kan skabe spændinger, billeder og bevægelse i musikken.

Mens du lærer nye slikker og kører for de 12 streng, skal du sørge for at holde dine ører og fingerspidser ajour med musikken. Jo flere teknikker du mestrer, og jo mere du anvender dem, jo bedre bliver dine resultater. De 12 strenge guitar kan være utrolig givende og sjovt.

Skriv kommentar