Sådan vælger du et websted

Disse instruktioner er til dig:

1. Du kan finde en hjemmeside, der er konkurrencedygtig og har kun långivere, der tilbyder priser, vilkår og metoder til beregning af betalinger.

2. Brug et debet- eller kreditkort og et kreditkort, hvis det er muligt. Dette vil gøre dine online betalinger og transaktioner mere bekvemme og sikrere.

3. Find billboards, der reklamerer for “laveste sats” eller “laveste gebyr” på internettet. Undgå at vælge din egen sats Card Department. Fordi gælden er så udbredt i disse dage, kan du finde kreditkort, der tilbyder lavere priser end dem med højere satser.

4. Søg efter et websted, der giver dig mulighed for at debitere dine checks med det samme. Der opkræves et nominelt gebyr for at godkende det betalingskort, der skal bruges. Dette gebyr gælder ikke for online checkkontoen.

5. Hvis du opdager et websted, der tilbyder at betale dine regninger ved hjælp af sin online check service, bør du straks lukke den. Det kunne være, at mange websteder, der tilbyder “glæde” kontrol har forskellige priser og gebyrer. Du vil blive opkrævet heftige gebyrer, og du bliver nødt til at betale et stort gebyr. Bemærk: Netbank er mere praktisk end PLP eller NABEND og kan være meget mere bekvemt. Kig andre steder, hvis du er på udkig efter netbank med meget høje og / eller meget små gebyrer.

6. I nogle tilfælde kan du åbne en konto på et websted. Du vil dog blive bedt om at indtaste visse personlige oplysninger som:

7. Tjek anmeldelser og oplysninger om virksomheden. Er webstederne professionelt organiseret?

Hvis webstedets medlemskab er noteret på dets “Om os”, kan det genere dets service og produkt eller endda få det omdirigeret. Gør de regelmæssige besøgende for at blive medlemmer af sin service eller produkt? Det er et vigtigt aspekt at overveje. Et tegn på kvalitet bliver inviteret af en person, normalt et websted. Vær forsigtig, hvis du opdager et websted, der ikke er angivet øverst i en søgemaskine eller blandt de 25 mest viste websteder på internettet.

Skriv kommentar