Kreditkort Gæld – Hvad du behøver at vide

Når man ønsker at konsolidere, er der flere ting at sammenligne. Kontroller, hvor længe introduktionsrenten varer, om den gælder for de kreditkort, du har, hvor meget du vil betale i renter, længden af introduktionsperioden, og hvad renten på konsolideringsplanen vil være, når introduktionsperioden udløber. Hvis du kan få et kreditkort med en indledende rente i tre til fem år, ville det være ideelt. Du skal også vide, at din kreditværdighed kan blive påvirket, hvis du foretager forsinkede betalinger. Forsinkede betalinger vil koste dig op til $ 50,00 og kan gå imod din kredit score, sænke det med flere point.

Tag et kig på omkostningerne ved at konsolidere din gæld. Der kan være nogle skjulte gebyrer eller gebyrer, hvoraf nogle du måske aldrig være opmærksom på. Et godt eksempel på sådanne gebyrer er det månedlige beskyttelsesgebyr, som kan være så meget som $ 75.00. Dette kan være for at virksomheden ikke behøver at beskæftige sig med at annullere nogle af de planer, du har på plads. Gebyret går til forsikring planen, som vil dække dig for nogle ting, der kan gå galt, og ikke til omkostningerne ved din kredit beskyttelsesplan. Hvis planen bærer et gebyr på $ 75.00, vil beskyttelsesplanen ikke være dækket. Nogle stater kan forbyde denne praksis, så sørg for at tjekke for din særlige statslige lovgivning.

Det er vigtigt at læse det med småt, før du underskriver, så du ikke pådrager dig nogen overraskelser.

Ulemper ved konsolidering af gæld til kreditkort

Generelt mister du kontrollen med forvaltningen af din gæld. Du er bundet af vilkårene i kun én långiver. Når du har konsolideret din gæld, har du måske ingen anelse om, hvor hver krone skal hen. Nogle långivere opkræve overdreven og urimelige gebyrer, og der kan være nogle långiver gebyrer, som vil koste dig mere, end du har råd til. Konsolidering vil du ende med at betale dine saldi fuldt ud, men du vil ikke have kontrol over det.

Du skal huske, at nogen er nødt til at betale din gæld. Du kommer til at ende med at betale dem penge i lang tid. Hvis du har et lille kreditkort, kan din gæld pludselig spike og bringe dig tilbage til, hvor du skylder penge, og du, mere end sandsynligt, har sanktioner og renter, at virksomhederne føjet til din saldo. Det kan tage dig tre-fire år at betale.

Noget, som du måske ikke har kendt til konsolidering af gælden er det kan skade din kredit score og gøre dig skylder mere. De fleste mennesker er ikke klar over, at dit kreditkort gæld er med kreditkortselskaber, og når du tilmelder dig konsolidering af gælden, er dit kreditkort balance overføres til din långiver og potentielt viser højere saldi, end du virkelig skylder.

Planlægger du at konsolidere din kreditkortgæld? Vær forsigtig, eller du kan finde dig selv i en værre situation, end du startede med.

Skriv kommentar