Hvad er medicin?

Indledning: Siden det gamle Kina er det blevet sagt, at god medicin smager bittert. Moderne medicin har bekræftet, at bitre fødevarer indeholder en masse alkaloider og aminosyrer. De har også en række vitaminer og mineraler. Disse næringsstoffer kan bruges til at reducere sommervarmen, nedbringe feber, lindre rastløshed, genopfriske sindet, fremme fordøjelsen, og mange andre fordele. Eksperter anbefaler, at folk spiser mere bitter mad i den varme sommer.

Så tidsel er en god kilde til kulhydrater, vitaminer C og B-vitaminer. Det indeholder også mineraler og andre næringsstoffer. Så tidsel kan være et godt valg for dem, der forsøger at tabe sig. Det er kendt for at tilfredsstille sult og give en måde at øge vitalitet og mental styrke. So tidsel er også kendt for at regulere kropsfunktioner, forbedre udseendet af hud og øjne, og få folk til at føle sig mere afslappet og energisk i varm sommer. Så tidsel er også godt til at lindre symptomer på menstruation og andre lidelser.

For det andet, bitter bambus blade: Traditionel kinesisk medicin mener, at bitter bambus stilke har køleegenskaber. De kan bruges til at afgifte og tabe sig, samt lindre symptomer som oppustethed, kramper, eller diarré. Coreana naturlægemidler omfatter bitter bambus skud såsom:

* Stilbene * Fatix * Hvidløg * Homoyer * Rose hofter * Eugenol

Den tredje er kaktus. Traditionel kinesisk medicin hævder, at kaktus har bitter smag og en kold natur. Det kan bruges til at afgifte og støtte i vægttab. Kaktus har vist sig at have positive virkninger på sundheden og dyrkningen af afgrøder af mange eksperter i forskellige lande. Kaktus kan også bruges til behandling af hypertension, gigt og slidgigt.

For det fjerde balsampæren. Disse gode næringsstoffer kan ødelægges, hvis de udsættes for varme, lys og fugt. Traditionel fødevarebevarelse blev udført ved tørring. Balsam er en type konserves, der kan forsinke eller stoppe fordærv af mad og drikkevarer og kan også forbedre kvaliteten af mad. Selvom bitter melon er bitter smagning, kan det være et godt valg for folk, der ikke kan lide bitter smag. Men dens næringsværdi og gavnlige virkninger på kroppen har vist sig at være meget gavnlige. Bitter melon, en type gourd celle, kan også føre til et fald i kolesterol, som er ansvarlig for stigende niveauer af kolesterol i blodet.

Femte, honning: Dette er en vigtig ingrediens med en masse medicinsk værdi. Honning kan bruges til at forbedre forstoppelse, fjerne dårlig ånde, og reducere huller i tænderne. Honning er en antioxidant, fordi den indeholder mange kalkholdige ingredienser, der kan styrke knoglen og transportere ilt til røde blodlegemer. Honning kan også fjerne giftstoffer fra kroppen ved at have fiber. Honning er en type fugtig mad, der kan øge mængden af slimhjerne. Dette kan bidrage til at forebygge allergier og luftforurening.

For det sjette, sennep: Sennep er en jern-bindende mad, der kan hjælpe i fordøjelsen. Det er også højt indhold af C-vitamin, så det er en mad rig på vitaminer C og fugtighed. Comfrey er et gammelt middel mod mange sygdomme, herunder gigt. Det er også rig på vitamin A, kalium, jern og calcium. Gul sennep er også kendt som “rød sennep”. Dette er den dyrkede sennepsplantesort, som har meget pektin. Det er yderst gavnligt for kroppen.

Syvende, byg. Byg har et højt proteinindhold, jern og E-vitamin, hvilket gør det til en fødevare af høj kvalitet. Kornet er rig på hør, fyticsyre og skaller, hvilket gør det til en væsentlig del af mange menneskers kost.

For det ottende persille. Persille er et eksempel på en excentrisk rod, der kan bidrage til at fjerne toksiner fra kroppen. Det er også i stand til at fjerne kræftfremkaldende stoffer fra kroppen.

Niende, rød tang

Skriv kommentar