Hvad er hot for fall – Pop Kultur & Halloween Kostumer

Halloween kostumer kan være fancy outfits, slidt på eller omkring Halloween. Arrangementet falder hver 31. oktober. Et eksempel på en Halloween kostume ville være Alice i Eventyrland outfit, en hvid kjole med røde strømpebukser. Alice i Eventyrland ses også i disse kostumer og i Alice i Eventyrland-tema forlystelser. Du undrer dig måske over, hvorfor dette Halloween-tema?

Den skotske i 1585 var de første til at bære sjove halloween udklædning, selv om dette kunne være sket flere år tidligere. Mange mener, at oprindelsen til sjove kostumer på Halloween kan spores tilbage i Kong Jack’s fortælling. Det siges, at han klædte sig ud som dronning Elizabeth ved hendes bryllup og forklædte sig som en kvinde (kaldet tøs). Ifølge legenden var Jack flov over sit kostume, så han forklædte sig som en tøs til kvinder. Legenden siger, at Jack forsøgte at dække sin skam ved at klæde sig ud som en tøs, men det førte til, at han blev smidt ud.

Halloween kostumer til børn og teenagere behøver ikke at være omfattende eller dyrt. De bør dog være passende til alderen. På en grundskole, ville du ikke bære gorilla jakkesæt eller løve kulør til junior high school. Der er masser af fancy kostumer til hele familien, herunder superhelte kostumer og fe prinsesse kostumer eller frække kostumer til mænd. Halloween parter kan indeholde mange kostumer til børn.

Halloween kostumer til rådighed for børn spænder fra enkle eventyr med en fjer boa, tryllestav og fjer boa, til mere omfattende superhelt kostumer. Ældre børn kan vælge mellem edderkop kostumer til brandmand kostumer eller pirat kostumer. Der er også et bredt udvalg af voksne Halloween kostumer. Der er masser af kostumer, der passer til kvinder som en sygeplejerske, en fransk pige eller til mænd.

Gør Halloween festlighederne sjovere ved at vælge et tema til din fest. Santa Claus parter er et populært valg, med alle bringer en indpakket gave. Nogle mennesker foretrækker græskarfester, hvor alle bringer en indpakket gave. Selv hvis dit hjem er lille, kan du stadig få dit måltid derhjemme.

Du skal være opmærksom på sikkerhed, når du er vært for en Halloween-fest. Hvis du er gode venner med dine børn, vil det ikke være et problem. Forældre, der ikke er bekendt med deres børn kan ikke tjekke baghaven for farlige kostumer. Deres børn kan endda sætte en af deres kostumer på for besøgende. Det er vigtigt at sikre, at dine børn ikke tager upassende kostumer på. Pop kultur vil altid sejre, når det kommer til at vælge den perfekte Halloween kostume.