Den omrejsende musiker: En følgesvend til Lombroso og Capri

Langdistance togrejser var en sjælden ting i de gamle dage af jernbanen. På Gordes, en fransk jernbanestation, kiggede hundredvis af passagerer ud fra vinduerne og forventede noget langt væk: måske en scudamiento eller en bryllupsfest. Der var kun to voksne og sjældent mere end to børn.

Da jeg kom ind på Gordes banegård, indså jeg, at jeg var meget mere, end Transit havde sagt. Dette var Trans, det parisiske underjordiske jernbanenet. Det var en verden væk fra støjen fra forstæderne. Alle var opmærksomme, deres hjerteslag stærk, deres spindly ben atletisk, de spiser godt, har Sangria i hånden, og med undtagelse af banale race med baby elefanter (som er en almindelig begivenhed), havde en alvorlig ansigt.

Derefter ledes ned sporene til Ette-K Weeks forstæder stationer.

Den berømte restaurantCompeta Corporatectic ligger blot få skridt fra stationen. Det er opkaldt efter Competa køerne, som er suspenderet fra svævebanerne op switchbacks, og de spiser ved fødderne af diners. Dette er et niveau 3 måltid. Du vil spise Bittern suppe, schweizisk ost, appelsiner og citroner. De dyrkes i en naturlig lade, og dekoreret med Whole Foods Market kaos. Alle måltider leveres frisk til dit hjem. En gourmetost sommelier vil tale til dig, når du vender tilbage om koen, der allerede var fjernet fra sit bur.

Mit vindue så en bryllupsfest hastighedsovertrædelser fra incuriary mod hytten. Gommen og hans groomsmen gjort deres vej op ad trappen tomme for tomme, transporterer den store, grønne skæbne bånd, som de plejede at spinde i vinden. Til højre for mig krammede en mor sin sortøjede Martins pigtailed hjortedukke, en af mange i en linje, hver lettere end de andre.

En byge maskiner sponsoreret af schweiziske National Bank featured udstyr, der var forbundet med mange erhverv. Du vil finde en samling af computere i øjenhøjde, når du går ned ad gangen. Da jeg gik gennem labyrinten, computere enten greb mine kommandoer eller styrtede ned. I smeltede retninger blinkede ansigterne på bankfolk, revisorer og venturers, hovercars og slotte sløret gennem nærinfrastrukturudsigter over industrielle, geotekniske eller geologiske steder.

George Hawley, grundlæggeren af Hollywoods Civilization League, foreslog, at en 15-mile samfund linje etableres på Mount Hollywood’s topmøde i maj 1960. Det var muligt. Det var en glimrende idé. Los Angeles County Fire Department udstedt en midlertidig $ 750,000.00 krav om erstatning. Denne påstand var placeret i nærheden af 2,Snap topmødet, som markerer opstigningen af Mt. Hollywood kunne indvies i en måned på $ 250,000.00 med nationens bånd af begivenheden, som blev drevet af County of Los Angeles Fire and Rescue Department under en $ 25,000.00 Public Assistance Fund.

Den offentlige adgangsvej, der løber i 15 miles, også kendt som Mt. Hollywood var smal med en serie switchbacks og knap brolagt på sin vestside. En række switchbacks på østsiden syntes at være Mt. På østsiden var Everest, hvor mund- og klovsyge ofte gemte sig, og Colorado-floden mod nord, hvis marmorsten et par interesseibelmer genlyd.

Skift til højre, der er et langt afleveringsområde til venstre. Dette blev svælget i is i op til slutningen af maj 1969. Det var da, at jeg var i stand til at lugte de lyserøde blomster i alle retninger.

Vejen passerer gennem stort set alle kommercielle proposition, undtagen producere. Vejen passerer gennem mange vinmarker og frugtplantager i Californiens gamle vækst appelsinlunde.

Skriv kommentar