At tjene penge – Sådan bruger du Video Squeeze Sider

Video squeeze sider er en fantastisk måde at presse folk ind i din virksomhed, få dem til at gribe ind og give dig den øverste hånd. Men mange mennesker siger, at de ikke kunne lave videoer på grund af deres manglende viden om, hvordan man bruger videomarkedsføring og laver webstederne selv.

I denne artikel vil jeg give dig nogle tips om, hvordan du laver dine egne video squeeze sider samt tjene penge at hjælpe andre lære at bruge disse sider også. Video squeeze sider er en fantastisk måde at drive trafik til dit websted og opbygge din liste over abonnenter.

Hvad du får brug for

For at gøre disse sider, skal du bruge nogle videoredigering – helst Squidoo 2,0 plus, fordi du bliver nødt til at tilføje billeder og andre ting på din side for at få dem til at se pæne og attraktive.

Squidoo.com er en af de gratis video sites online.

Du kan downloade en gratis version af Squidoo nederst på siden. Når du har downloadet det, skal du få en konto hos Squidoo.

Når du har en konto, er alt, hvad der er tilbage, at du opretter en side og vælger en skabelon. Begge er meget nemme at gøre.

Derefter kan du uploade billeder og videoer, som du vil placere på din side og foretage ændringer i parametrene på din side.

Squidoo har en række skabeloner, som du kan vælge imellem. Gør brug af dem.

Ting at kigge efter, men ændre dem ikke

Når du ser på, hvad du har på din Squidoo side, skal du huske, at de er designet til at gøre søgemaskiner glade. Teksten skal kunne læses, skrifttypen skal være stor, og siden skal se pæn ud. Grunden til, at du ønsker, at teksten skal kunne læses, er fordi din side ikke kun skal være attraktiv, men også læsbar af søgemaskinerne. I modsætning til andre video sites.

Igen, når du foretager ændringer i hvert af elementerne i Squidoo, hvis du laver en squeeze-side (en side, hvor du sender folk til, når de abonnerer), kan du kun ændre et ord. Der er ikke plads til at foretage ændringer i mere end ét ord, og det er det samme med billeder og videoer.

Valg af video

Til at begynde med skal du lave en god video eller i det mindste noget, der vil holde folks opmærksomhed. Hvis du ikke har et stort budget, kan du lave en video ved hjælp af en mobiltelefon, der har en stor kamera, ikke en, som du ville bruge eller købe. Gør det ikke bare for sjov. Lav en video i høj kvalitet.

Som alt andet på Squidoo kan du oprette en blog eller hverken halvt så længe det er morsomt. Hvis du har meget indhold, som du vil tilføje til din Squidoo-side, kan du lave en liste over ubrugelige artikler og bare tilføje dem til bloggen i en anden artikel.

Videohostingwebsteder som YouTube og Flapestr er gode steder at placere din video. En ting mere, der kan hjælpe din side ud, er at uploade dine videoer til en tjeneste som TubeMogul eller Traffic Geyser. Disse værktøjer tager sliddet ud af dit job med at lave videoer til din side og uploade dem til andre videodelingssider som You Tube.

Så der har du det. Brug af video på dine Squidoo-sider er en fantastisk måde at få folk til at ønske at abonnere på, hvad det er, du har at sige eller tilbyde. Du kan nemt lave nogle overbevisende videoer gratis ved hjælp af et simpelt, men brugervenligt værktøj.

Måske vil de være den næste store hit på internettet. Du kan bare være, at særlige online tåge, der gør dig penge på auto-pilot.

Reducer dine annonceringsomkostninger på Squidoo med dit personlige weblink eller tilknyttede link

Giv gratis, overbevise dem om, at hvad det er du præsenterer er vigtigt for dem.

Vedligehold linkplacering.

Skriv kommentar