Aogs er den bedste måde at tabe sig i dag!

Disse er de mest effektive vægttab strategier nogensinde.

1. Morgenmad bør omfatte æg hvidt protein. En æggehvide pude er et godt alternativ til en morgenmad med æg. Denne proteinblanding har et lavt kalorieindhold, så det er nemt at fordøje. Denne proteinblanding er fantastisk til kroniske stresspatienter, da det øger hjernens funktion og immunsystemet.

2. Få dit daglige indtag af fiber. Det kommer i form grøntsager, frugter og nødder. Forbrugende hele fødevarer er den bedste måde for frugter og nødder, der skal opnås. Dette vil befri din krop for eventuelle giftstoffer, der kan skade organet. Du kan få fiber fra hele frugter, grøntsager og uden tilsat sukker eller salt.

3. Få din daglige Omega 3 fedtsyrer indtag. Dette omfatter tun, laks, makrel og endda sardiner. Alle disse fisk indeholder omega 3 fedtsyrer til at hjælpe med at sænke kolesterol. De er også gode til at bekæmpe visse kræftformer og sænke blodtrykket.

4. Lidt protein er nødvendigt for at opbygge muskler. Der er mange kilder til protein, herunder kød, æg, mælk og kosttilskud. Protein er nødvendigt for opbygning og reparation af muskelvæv. Mange vægtløftere mener at spise protein vil hjælpe dem med at tage på i vægt. Ligegyldigt hvor meget vægt du får eller taber, din krop kræver protein.

5. Din Voluminøse Kost behov bør opfyldes konsekvent. Du giver din krop de næringsstoffer, den har brug for at fordøje mad og kalorier, hvis du følger en bulking kost. Din krop har brug for visse mængder kalorier og protein. Resten er også vigtigt for din krop til at reparere og vedligeholde muskelskader og stofskifte.

Det er vigtigt at sikre, at du får den rigtige mængde protein og kalorier, hvis du ønsker at tabe sig. Sunde frugter, grøntsager og fuldkorn er vigtige. Disse fødevarer vil give dig energi og holde din krop bygning og reparation væv. Når du er på en bulking kost, du ønsker at spise fødevarer, der er sunde for dig.

Du skal også finde en måde at tilføje smag til din mad. For at tilfredsstille din søde tand, kan du tilføje chokolade eller et andet sødemiddel til din kost, hvis du er på en binge. Din kost bør tage hensyn til eventuelle hjerte-eller hjertesygdomme, du har. C-vitamin, E-vitamin, og vitamin B er alle gode antioxidant næringsstoffer. Disse menes at reducere din risiko for at lide et hjerteanfald eller slagtilfælde samt andre relaterede sygdomme.

Din krop har brug for at få nok vand til at fjerne giftstoffer. Raske mennesker bør drikke mindst 8 glas væske om dagen. Dette vil ikke kun holde din hud sund, men vil også hjælpe dig med at opretholde en sund krop.

Find en måde, du kan inkludere motion i dit daglige liv. Du kan gøre noget, du elsker, som at spille et brætspil, se en film og enhver anden sjov aktivitet, der interesserer dig. Gør ting, der giver dig mulighed for at have det sjovt. Hvis du har det sjovt, er det mindre sandsynligt, at du vil føle dig trist eller deprimeret.

Du er nødt til at spise godt, men du skal også finde en måde at motivere dig selv til at lykkes. Sundhed bør være noget, du vælger, og ikke noget, du accepterer. Du har beføjelse til at træffe alle valg, der betyder noget, så du kan være sund, og også tillade dig selv at elske dig selv, uanset hvor lille eller stor.

Skriv kommentar